Ciao!

Hejhej!

Var ju i stallet imorse för grönt kort kursen och det gick väl bra :) Haha fick lite blandade reaktioner om min frisyr haha.

Nu har jag packat lite och just nu ska jag importera lite nya het musik till min ipod så jag kan lyssna på flygplanet och läsa mina bok (babbeldrottningen) :D Sen efter det ska jag bada och packa det sista sen drar jag till mormor för jag ska ju sova där :)

Hoppas ni får ett bra lov!

Kramkram

//Edwina


Yeah!

Tja!

Igår så fick jag lov för vi hade studiedag idag så imorse var jag hos tandis och allt såg bra och sen kila jag till mormor och runt halv 12 gick jag till frisören ;) Jag är jättenöjd med mitt "nya" hår så nu har jag lite ljusare hår och lugg :))

Imorrn är det grönt kort kurs på morgonen och sen ska jag hem och packa sen sticka till mormor för jag ska sova där för taxin kommer klockan 6 söndag morgon och sen bär det av mot Arlanda :D Blir kanske inte så mycket bloggning men ska försöka hinna med det imorrn annars så kommer jag nog inte blogga på en vecka :)

Kramkram

/Edwina


Tisdag och Tisdag :)

Första lektionen
Då hade jag Grå, det gick väll helt okej.

Specialen
Då hade jag Nova, hon var jobbig och så, men jag är ändå nöjd för jag ramlade inte av. Men hon stannade rätt mycket, men jag skulle ändå vilja ha henne igen! :)

Kramisar!


Kamera: Edwina
Foto: Ebba


Dubbel ridning :)

Hejhej!

Ridlektion Måndag:

Ja i måndags så red jag min vanliga lektion och jag valde sist så då fick jag Spirit, det gick sådär för han var stark och så men på slutet så gick det det bra :) Vi hade markarbete i stora ridhuset.

Men innan min ridlektion så tog jag ju spruta och hon läkaren sa att jag inte skulle dra typ "tyngder" eller göra någon sport efter sprutan så det var kanske därför jag tyckte han var stark :/

Det bästa som hände i måndags var att min ridhjälm kom och den passade!

Hoppspecial Tisdag:

Ja jag rider ju inte på tisdagar men på min slöjd lektion så fick jag ett meddelande från Madde och hon undrade om jag kunde rida istället för henne eftersom hon är sjuk (krya!) och det passade jättebra så jag red istället för henne igår och hon ska rida istället för mig nästa vecka då jag är borta! :)

Jag fick Bönan och vi hoppade bana och allt gick jättebra! Hade samma känsla som i söndags :D

Idag (onsdag)

Ja vaknade halv 8 och gick sen till skolan fast jag höll på att ramla flera gånger det är ju svinhalt ute!
Just nu ska jag fixa bilderna till er som ville ha bilderna så de kommer iväg och sen ska jag börja små packa lite eftersom jag drar på söndag! Ska ju till Teneriffa :D

Imorrn är det min sista skoldag eftersom vi har studiedag på fredag så det är superskönt! Men efter skolan imorrn ska jag till min gamla skola för de har öppet hus.

Kramkram

//Edwina


Bilder!

Här kommer det lite bilder från igår!

Foto: Ebba Frösslund







Haha måste bara lägga upp den här bilden! Så fin :)


Kramkram

//Edwina

ps: om ni vill ha bilder på er om så kan ni ta kontakt med mig via facebook så skickar jag till er :)


Min gris :)

Tjatja!

Igår så var det ju Pay & Jump och jag startade ganska så sent i 80 klassen så det var mycket väntan men jag stog på framridningen och tittade lite :) Sen så gjorde jag mig i ordning och började skritta runt stallet med Bönan. Han var lite konstig för det var en massa nya ponnysar (privat) så han vart lite spänd men sen började jag hoppa och han vart super taggad :))

Inne på banan gick allt klockrent och jag är jättenöjd så jag köpte en rosett eftersom vi vart felfria :D

Just nu är jag hemma för typ våran idrottsdag vart inställd eller nått sånt så jag e hemma idag men runt kvart i 4 så ska jag ta spruta och sen åka till stallet!

(Lånar bilden från Tilda eftersom rosetten ser likadan ut)


Ett par bilder kommer sen i en liten bildbomd :)

Kramkram

//Edwina


Världens finaste Nikita!

Idag hoppade jag Nikita LC Och asås hon va så duktig! Hon har verkligen ändrat sin inställning till hopnningen !
Verkligen jätte kul!
Har duschat och sitter och kollar på PA men nu ska jag äta
Kram

Gästbloggare number one!

Ville bara säga att ni äger, älskar er! PUSS // Ebba



:)

Tjooo :)

Ja i onsdags så red jag Bönan för jag ska ju tävla honom imorrn på Pay & Jumpen :) TAGGA!
Haha nej men imorse så var jag i stallet för det var Grönt kort kurs och det var roligt och jag jobbade med Tilda med ett par uppgifter.

Ja nu så chillar och ska spela något tror jag men ikväll så är det Mello mys :D

Imorrn så är jag nog i stallet hela dagen, ska ju tävla 80 cm med Bönan så det blir LD.

Kramkram

/Edwina


Ska åka till stallet strax för att..


Ska åka till stallet strax för att gå på grönt kort kurs. Den börjar 9:30. Sen ska jag var ai stallet ett tag, sen funderar jag på att göra något med Ebbisch eller nåt. MEn vi får se vad dagen har att erbjuda. Haha vad töntigt de där lät.
Men hoppas att det inte e -10000000000 grader, då dör jag.
Men jaja imorgon är der tääävling! :D
Pay´n jump!
Och jag ska hoppa Nikita 80 för er som missat det.
Men nu får ni ha det så bra!
Kram

Fredag!

Hejhej!
Idag är det ju fredag, jag har inte gjort något alls. MEn nu sitter jag och kollar på Elsas värld. Haha asså så sjukt rolig!
Men vad ska alla göra idag?
Imorgon är det Gröntkort-kurs med Edwina. 9:30 tror jag det var.
Och a jag venne vad jag ska göra sen.
Men bloggar nån mer gång idag i guess.
Kram

Torsdag :D

Hejhej!
Idag är det torsdag. Jag ska åka till stellet eller Frida kommer och hämtar upp mig vid typ 4. Sen åker vi ut och fixar och sånt :)
Haha men jaa jag har väll inte mycket mer att säga!
TJARÅÅÅ!
Taggad inför söndag!!

Ridpass :)

Hejhej!
Förlåt för att jag int eha rbloggat så mycket men jaja. Igår hade jag iaf Spirit. Jag ba noo för vi hade dressyr. Men asså sen i slutet blev han GRYMT fin! Han blev liksom fin i galoppen och så! Fast jag red utan stigbyglar (jag valde det själv) För jag kännde att jag bara studsade mer med stigbyglar. Men det var nog ett bra val för han blev finare när jag släppte stigbyglarna. Idag och imorgon och på Fredag slutar jag 12. Men vi har homewooork! Det har inte gått så jätte bra, Ina och Ellen var här och pluggade med mig, men det gick också sådär. Men haha nu måste jag plugga!
Kram

Ride :)

Tja!

Sitter i skolan just nu och har typ håltimme och sen engelska och runt halv 2 slutar jag så då åker jag hem :)
Sen sticker jag till stallet för att jag ska hoppa Arabella :D

Fick reda på att jag ska ha Bönan på söndag på pay & jumpen :D Vi ska hoppa 80.

Kramkram

//Edwina

Alla <3 dag :)

Tja!!

Börjar med att skriva om igår :)
Skolan gick braa och sen bara hatar jag han som körde bussen som jag tog till Hågelby för han stannade inte där så jag fick gå från busshållplatsen som är efter Hågelby till stallet men som tur så hade jag ett bra humör och det var ju fint väder så jag fick en bra promenad :) Men sen var det dags att rida och jag valde först så då tog jag Max och först så galopperade vi i sjöhagen och sen var det dressyr i stora och det gick bara bra :D

Idag så hade min skola en show som var över 2 timmar tror jag och det var roligt för nästan alla elever sjöng och det var en kille i sexan som sjöng alldeles själv med gitarr och han sjöng som en gud!! Jättebra röst !!

Ja det händer väl inget speciellt idag för mig för det är alla hjärtans dag eftersom jag inte har någon att fira med men det gör inget ;) Jo jag ska ringa mormor för hon fyller år idag!


Min lunch idag i skolan! MUMS! Det vita är glass :D

Ha en bra dag!

//Edwina


Tisdag :D

Hejhej!
Idag är det tisdag, och då har jag ju ridning! :D
Fast först måste jag var i skolan hela dagen :o haha men det klarar jag nog :D
Jag hoppas att jag får Banjo eller nån, eftersom jag är näst sist så tror jag att jag får honom :)
Haha då blir det en trippel B-ponny :D Haha eftersom jag hade honom förra veckan! ;)
Juste idag är det alla hjärtansdag! :) Hoppas ni får en bra dag!
Kram
image description

Måndag....

Hejhej!
Idag är det måndag, asså jag vill att det ska vara typ torsdag eller tisdag! Haha tisdag för att jag rider ;)
Men måndag, vad är måndag bra för?
Men jaja jag slutar 10 i 2. Vi har slöjd så då kommer jag iaf få träffa Ina och Ellen :) Jossan träffar jag på b-språket. Men vi har matte också tror jag... Blöö jag hatar matte :( Haha jag älskade det när jag var liten, men nu e det så svårt!
Haha men jag måste gå nu!
Kram
S Ö T P O N N Y!

Matcher = dubbel förlust :(

Hejhej!

Har haft fullt upp i helgen så jag börjar med i lördags då jag red på hemmaplan men Nikita och vi vart felfria :) Det var nog våran bästa runda av alla matcher vi har ridit tycker jag för typ alla språng vart bra och så :) Men tyvärr så vart det förlust för oss men vinst till Upplandsbro.

Idag så fick jag en ponny som heter Barbie och hon var född 1992, brunskäck. Hon var ganska seg men enligt Gladö så "hoppar hon allt ovasett vilken fart det var på galoppen". Framhoppningen gick helt ok och så startade jag näst sist och så skulle vi hoppa första hindret men det tog stopp så vi fick 4 fel. Men hon hoppade klockrent på alla andra hindrena :) Men efter så fick jag reda på att hon hade svårt att hoppa första hindret och var svår så :/

Nu är min ponnycups säsong över och jag hoppas att vi vinner mot Hufvudsta på sportlovet så jag hejjar på er när jag är i Spaninen :)


Nu ska jag sova och imorrn år det ridning :D

Kramkram

/Edwina

Jag och Alladin 12/02-2012

Kom ihåg att ponnyn är 22 år!


Förlust idag igen...

Hejhej!
Ja idag förlorade vi också... Men jag fick hoppa världens sötaste B-ponny! Asså den va typ 22 år och den va ändå jätte pigg! Asså den ponnyn va ju typ underbar! jag hoppade 60 eftersom den va b-ponny, men den hoppade ju typ hundra meter över hindret :o
Haha men iaf håller på att ladda upp video, den kommer upp här eller i ett nytt inlägg.
Men nu kommer bilder.
Alla bilder är tagna av Louise Thörnblad :)






Asså ni ser ju, den hoppar som en GUD!

Förlust...

Hejhej!
Idag förlorade vi mot upplandsbro, och tro det eller ej, men Spririt och jag fick 4 fel, och nej inte att han rev utan han stannade, och det var liksom inte du red jätte snett. Utan han kom som vanligt och sen ba plupp nu stannar jag... Han hade ju liksom kunnat bjussa på den! Men Edwina var iaf felfri. Upplandsbro tycker jag själv är dom trevligaste, jag och Tyra satt och typ babblade med 2 tjejer i Upplandsbro jätte länge! Men haha jaja TAGGA till imorgon! Då MÅSTE vi vinna!
Jag ska rida en B-ponny och jag har kollat på deras hemsida och där har dom bara en B-ponnny och den verkar rolig! (vet inte när senast dom updaterade sidan dock)
Länken hittar ni här---->http://www5.idrottonline.se/GladoRS-Ridsport/Vara-hastar/Ponnierandrastalldjur/Alladin/
Kramisar!
Hö hö

Grattis i efterskott!!!!

Haha kom på att Ebba fyllde ju år igår och nu tänkte jag att jag skulle gratta henne här!
Ebba fyllde 14. Och hon är såå rolig! :D
Sitter och pratar med henne just nu haha asså hon är den man kan vända sig till all the time !
Men GRATTIS EBBISCH!
HTTP://EBSONSLIV.BLOGG.SE

Erica!

Hejhej!
Nu är det så att en kompis tll mig har skaffat blogg! Eller ja hon har haft flera innan och sen kom jag med förslaget att hon skulle starta en mer hästig blogg eftersom hon har en ponny. Och hon hade också tänkte på det så då startade hon en blogg!
Erica är verkligen jätte snäll så jag tycker att alla borde besöka hennes blogg!
klicka på bilden för att komma till bloggen!

Dom är så fina :')

401...

Hejhej!
Haha jag var tvungen med rubriken! Haha ja detta är alltså vårat 401 inlägg! Haha nu försöker jag sitta och göra läxa, men det går inte så jätte bra om man säger så... Men i helgen är det PONNYCUP! det är både lör och sön, jag ska rida båda och det ska Edwina också tror jag :)
Nu sitter jag och gör ingenting... Men nu orkar jag inte skriva mer!
Kram

JA vad ska man säga... Man är ju en talang!

400

Tja :)

Ville bara uppdatera er om att jag e nästan helt frisk och att jag ska va hemma imorrn bara för att bli av med det "sista" så imorrn klockan 3 eller nått sånt ska jag träffa pappa innan han åker till Thailand så då kommer vi nog åka till Heron tror jag :) Men jag ska upp tidigt för jag ska hjälpa mamma med våran hon katt Leia för hon ska till veterinären klockan 9 för hon ska kastreras :)

Men nu ska jag sova så sov gott och för er som vill veta så är det här vårat 400 inlägg :D

Kramkram

//Edwina


Min lilla "stora" tjej <3

Bussen


Hejhej!
Nu sitter jag på bussen på väg till stallet, jag åker nog hem vid typ 6 halv 7 så jag kan plugga lite. Men i stallet ska jag väll fixa med Zarah och sånt :)
Jag ska typ åka buss i 30 min till... KUL!!!!!
Vi har haft np idag. Det gick bra :)
Men om jag fortsätter skriva mer nu så spyr jag :D
Kram
image description

Yeah :)

Hejhej!

Hahaha e hemma idag igen men nu känner jag mig mycket bättre så är jag tillbaka ;)
Så imorrn blir det skola och i helgen så blir det tävlingar!!

Igår så jobbade jag hemma och skickade iväg lite arbete och nu har jag fått svar och det e bra nyheter :) Har fått C och B på de uppgifterna jag skickade in så yeah! :D

Min hjälm har inte kommit än men jag hoppas att den kommer idag eller imorrn.

Nu ska jag fortsätta titta tv så

Kramkram


//Edwina



:/

Tja!

Har varit hemma idag också för nu kan jag knappt prata för min röst e borta sen gör det jätteont i halsen men imorrn har jag bestämt mig för att gå till skolan för då får jag tävla i helgen för mamma tror jag :/
Hoppas det!

Idag har jag gjort lite uppgifter som jag har skickat in till läraren så det e bra och sen idag har jag fått mitt datorskydd!! Skitsnyggt enligt mig bild kommer senare :)
Har inte så mycket mer att säga utan att vi hoppas att jag klarar hela dagen imorrn och på fredag så då kan jag tävla = så nu ska jag bli frisk!!

Kramkram

//Edwina



Banjo + Nikita

Hejhej!
Hahahahahahahahaha igår hade jag Banjo på vanliga lektionen! Haha det gick väll helt okej. Inte ba WOW!
Vi jobbade med galoppvolter och sånt.
På Hoppspecialen så hoppade vi en serie. Och där had ejag ju Nikita! Det gick jätte bra! :D Det känndes som att man hoppade mindre än vanligt men det var ju typ tvärtom. Men jag är jätte nöjd! Sötnosen!
Men nu ska jag plugga :/
Kram
Sommar

Tidsinställt!

Hej!
Nu sitter jag antagligen inne och jobbar med något. Haha ska försöka blogga på bussen!
Kram

Disney Channel = tummen upp!

Hejhej!!

Vaknade runt halv 8 så då gick jag och tittade på tv haha Disney Channel ;)

Kommer inte göra så mycket idag än att ligga död i soffan haha nej men jag hoppas att min hjälm kommer idag :)
Mina böcker kom igår men jag får inte läsa de än för jag ska ha dem till lovet för då åker jag till Spaninen =))

Men nu ska jag titta på Kuzco och han ska ha ett halloween party :/

Hoppas det går bra!

Ha en bra dag :D

Kramkram

///Edwina



Tisdag

Tja!
Idag är det tisdag för er som inte visste det. Jag ska rida dubbelt vanlig och hoppspecial :) Haha men skolan är lååång haha vi slutar tjugo i tre, men jaja, man får väll överleva. Men vad ska ni själva göra?
Kram

Tävling hos Linn Strelin!

http://ztreliin.blogg.se/category/tavling.html
Va med du också!
//Edwina

Natti!

Tjaba!

Blir hemma imorrn också men då kan jag sova ut lite hehe kommer att ha supertråkigt men men :)

Men nu ska jag försöka sova så jag hoppas att ni har haft en bra måndag!

Kramkram

//Edwina


Nice!

Svar på kommentar :)


Kommentar

MajaB om :(:
Vilken tävling är det i helgen? :)



Svar: Det är två stycken ponnycups tävlingar varav den ena som är på lördagen är vi hemma och möter Upplandsbro och den andra som är på söndagen så ska vi till Gladö och tävla :) Jag rider båda och Tilda rider också båda =)
Kram
//Edwina

Grattis Ina!

Hejhej!
Nu är et så att min käre lille vän fyller 13 år idag besök hennes blogg HÄR!

Måndag

Hejhej!
Igår vann ju som sagt BRS mot MRS. Och vi var lika mot UBRK :) Haha idag var vi på Skansen. Hahahahahahah guud! Men de va iaf väääldigt kallt!
Idag händer det ingenting. Jo fys.Men aja vi ses nån gång i livet!
Kram
Jag i mitten

:(

Tja!

Har varit hemma hela dagne idag för jag har blivit jätteförkyld!! :( Så ingen ridning idag men mamma sa att jag kan tävla i helgen så det e toppen!

E kanske hemma imorrn också för se så det kanske blir lite tråkigare inlägg eftersom jag inte rider ikväll (jag som skulle välja först idag) :(

Kramkram

//Edwina

Score!

Tja!
Idag så vaknade jag runt kvart i 7 och sen runt åtta åkte jag till stallet för vi skulle samlas där för vi skulle åka till Upplandsbro :)
Deras stallet var mysigt och de hade söta ponnysar haha :) Sen så skulle vi bestämma hästar och då valde Elin den lite mindre hästen till mig för den var lite seg och hon tycker att jag får ett bra tryck så det var bara bra :) Jag var supernervös för det var min allra första bortamatch men tydligen så var jag närmast idealisten så jag fick guldmedaljen!! Hihi gud vad glad ja e!! :D  Alla red jättebra så det var bara roligt och just nu fick jag även reda på att vi vann mot MRS så YEAH! ;D
Så det var en lika och en vinst idag så superbra jobbat idag girls & boys!!
Snart så börjar PA 3 så det ska jag se och imorrn är det ridning + skola.. :/
Kramkram
//Edwina

image description

Dubbel Ponnycup!

Hejhej!
Idag är det dubbel ponnycup! Nr 1 avklarad. Då jag och Edwina mötte Upplandsbro! Alla i vårat lag var felfria, dom hade ett pet. MEn dom får ju räkna bort en så det blev oavgjort. Men jag hade en ponny som hette Tia, asså seröst jag är KÄR! Haha nej men asså om hon blir till salu är det bara att säga till! Haha men iaf, hon var jätte trevlig hoppade jätte fint men hon va lite seg men ändå.
Snart är det match mot Mälarhöjden, då kommer inte jag vara med men ändå!
Haha hoppas ni orkade läsa det här!
Kram!
image description
Jag till höger och Edwina till vänster.

"mello" nu

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Fattar inte hur jag orkade skriva de där.
Men iaf om 3 min börjar "mello"
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
(de där kopierade jag bara)
Men jaja slå på svt 1 da! ;)

Tagga!

Imorgon är det 2 pcmatcher för grupp 1 (där jag och edwina är med) borta mot upplandsbro sen grupp 2 mot Mälarhöjden :) Men jaja jag ska försöka blogga när jag kommer hem! Kram

Lördag

Tja!
Dagen börjar med att man vaknar halv 7 för att börja fixa mig, sen åker jag, mamma och papap till stallet för att hjälpa till med stalltjänsten. Sen gjorde vi det bästa med stalltjänsten! FRUKOST! Haha men sen bestämde jag mig för att åka hem en liten stund. Sen skulle Frida åka till hoppla och sen äta lunch hos oss och sen skjutsade hon ut mig :) Sen blablabla sen red frida och jag Zarah. Men hon var bara överladdad så dom ska löshoppa henne sen ikväll ist. Men jaja imorgon ska man också upp tidigt. Whoho vilken helg!!! Haha men jag har iaf gjort roliga saker inte som typ gå upp klockan 5 för att sen typ åka bil 7 timmar elr något sånt ;)
Haha nu tror jag inte ni orkar läsa mer!
Kram
Haha det här gjorde jag igår efter att jag kom hem!

Lovveeee!

Tja!
Guud vad sköönt det är med helg! Älskar lördagar för det e typ mitten dagen när man är ledig så man kan sova ut fast jag gjorde det inte hehe =)
Börjar bli lite nervös inför imorrn för jag ska upp tidigt för vi ska samlas i stallet tidigt :)
Kramkram
/Edwina
Foto: Maja Norin

Tv kväll!

TJA!

Kom på att det är faktiskt är dags för Melodifestivlen som börjar ikväll klockan 8 på SVT 1 :) Jag ska iallafall se det för det är några bra som ska uppträda bland annat:
Sean Banan

The Moniker

Dead By April

Och sen var det typ Marie Sernerholt, någon orkester, Afro-Dite och Loreen samt någon annan grupp :)

Ska ni se det?

Kramkram

//Edwina

PS: Ni glömmer väl inte att titta på världshoppning som är klockan 22.15 på 2, men man kan även se hela sändningen live som börjar 20.25 på SVT PLAY :)

Svar på kommentar!

KommentarTid
Ebba Frösslund ♥ om Hihi :):
vart hittade du skalet? <3

Svar: Tja jag kommer inte riktigt ihåg exakt vart jag hittade skalet för jag bara sökte runt på google :) Så det e bara att söka runt haha och jag måste säga att det finns jättefina skal överallt! :) Förlåt att jag inte kan svara på din fråga men ärligt talat så vet jag inte vart jag hittade det =))
Kramkram
//Edwina

Lunch time (:

Hejhej!

Har varit duktig och ätit lunch nu :)

Det har gått bra med spanskan för er som vill veta xP

Aja ska gå nu så

Kram

/Edwina

Hihi lite plugghäst är man kanske?


God morgon!!

Tjena!

Har just vaknat så nu blir det frukost! Har bestämt mig för att jag ska äta en ordentlig måltid idag för jag brukar inte äta så mycket till frukost hehe :/

Mer tidsinställda inlägg blir det så ni får något att läsa medans jag pluggar :)

Tänk vilken smarrig frukost! Haha dock är bilden från google så det e lite synd :/

Kramkram

/Edwina

Hihi :)

Hejhej!!

Just nu sitter jag med min dator i famnen och tittar på lite nya skal till mobilen samt ett laptop skydd :) Gud vad mycket skal det finns! :D

Har också anmält mig till två tävlingar idag (dock inte inom ridningen) den första är NRJ's tävling där man kan vinna två biljetter till 1D fest som de ska ha när de flyttar in samt en en annan tävling :P

Imorrn så ska jag plugga lite för på måndag ska vi ha prov i spanska så det kanske inte blir så mycket bloggning men jag ska försöka :)

Sen på söndag så är det äntligen dags för min allra första borta tävling! :D  Vi ska till Upplandsbro och den här matchen tar vi hem! Hehe sen runt 5 så är det dags för den andra gruppen att tävla på Mälarhöjden så nu hoppas vi på vinst båda matcherna!

Kramkram!

//Edwina


Tror att det blir det här skalet :)


 


Lite bloggning

Hejhej!
Kommer bli lite bloggning imorgon då jag är i stallet typ hela dagen!

Åhh!

Man dör ju!

It´s friday, friday

Tja!
Det blev stressigt imorse så det va därför jag inte har bloggat under dagen. SLutade för typ 3 timmar sen :)
Men jaja idag ska jag inte göra mycket. Vet inte vad faktiskt men jaja KRam

Friidaaay!

Tjo!

Har just kommit till skolan och nu e jag inne på spotify och lyssnar lite musik för vi börjar typ om 13 minuter :)

Haha maten som mamma och jag lagade igår var inte god så det slutade med att vi alla åt glass med kex i!!

MUMS! :D

Slutar runt 2 idag så då sticker jag till brorsans skola och sen till frissan för där e mamma :)

Kramkram!

//Edwina



Torsdag

Tja!
Det var jätte myigt på den där grejen. Fast det kom inte så m¨ånga, set kom typ 2 st som var med och spelade och så sen kom det jätte många små och typ lekte ;) Men jaja, Myste med Zarah och fixade grejer :)
Men nu ska jag börja fixa mig och typ kolla lite på Biggest loooser !
Kram

Gullunge!!


Torsdag :)

Tjatja! :)

Skolan började bra fast jag inte trodde att det skulle bli det för vi hade matte prov och jag trodde att det skulle vara jättesvårt! Fast när jag väl fick provet så märkte jag att det var väldigt lätt så det tog bara 20 minuter (det var bara 7 frågor) :)

Sen var det idrott och jag är helt slut efter alla idrottspass så nu värker det i hela min kropp! Haha både efter ridningen och efter idrotten men nu får jag vila i 2 dagar och sen på söndag är det dags för TÄVLING!! :D

Nu ska jag laga pasta carbonara och kanske boka biljetter ;)

Kramkram

/Edwina



Arabella!!

Hejhej!

Igår så var det ju special och som jag trodde så fick jag Arabella :)

Först när vi hoppde fram kändes hon helt ok och vi fick några vägringar och sen när vi hoppade bana så fick vi ett jättebra flyt så hon vägrade inte!! :D Så det tyckte jag kändes jättekul såjag är verkligen jättenöjd med hela passet!!

Sen frågade Elin om jag ville fortsätta hoppa henne och då sa jag ja så nu blir det Arabella på specialen!! :D
Fiina Arabella och Tilda :) <3
Kramkram
//Edwina

Hemma :)

Hejhej!
Kom hem för nån timme sen. Ska typ byta om och om typ 30 min åker jag till stallet :) Som jag skrev så är det torsdagsträff eller vad det nu hette klockan 5 :) Men jaja
Kram

Yäääy

Hejhej!
Idag slutar jag 12. Dvs om 2 timmar ! Så gryyymt! Sen åker jag hem byter om blogga roch chillar lite sen åker jag till stallet :) Det skulle va någon torsdagsaktivitet där det va fika och spel :) Sen ska jag ju ta hand om Zarah också!
Men jaja hörs snart!
Kram
Suuuuddig

Hellu!

Sitter ny duschad och lite fräch sådär. Men haha orkar inte skriva nu! Men juste jag tog what makes you beutifoul av 1D ist på musiken ;)
Kram

Musiiiik!

Hejhej!
Nu har vi typ musik. Och vi ska stå inför klassen och typ välja en låt som vi ska ba a jag gillar den här låten för blablabla, fast det är typ bara i 30 sekunde rså det är lugnt :)
Tror jag kommer ta Ulrik Munther :)
Haha jaja
Kramisar

Dancing ;)

Tja!
Sitter nu i danssalen med två kompisar och vi har musik så det e chill för våran lärare e sjuk så det e håltimme :D
Har haft spanska och vi hade inte prov! vi har det nästa vecka ;)
Slutar 14.50 så då sticker jag till stallet för det e special!!
Tror att jag får Arabella men jag vill ha Bönan :)
KramKram
/Edwina
Tilda & arabella :)

Lalalalalala

Hajhaj!
Det här är ju tidsinställt så jag vet itne vad jag gör just nu... Haha kan inte mitt schema på onsdagar :p
Jag slutar iaf 10 över 3 så jag kommer väll hem vid kvart över eller tjugo över 3. Beroende på vilken buss jag hinner med :)
Men nu fick ni något att läsa.
Kram
Ge mig sommar! fast ändå inte

Galopp i sjöhagen!

Hejhej!
Igår så var vi i sjöhagen och galopperade och travade :) Jag hade Saga :D Och jag valde först haha tog henne för att jag ville vara säker på att inte ramla av ;) Och Nikita gick inte med så ;)
Menmen, man skulle para ihop sig 2 och 2 så då var jag och Ebba. Säå det var kuuligt! Sen gick vi in i lilla och travade av dom och så :)
Men nu måste jag typ gå
Kram
Madde och Julia i sjöhagen i lördags :)

RSS 2.0